WELKOM

   facebook
Wat drukken wij?
Wij voeren al uw drukwerk uit, dat wil zeggen dat wij werkelijk alles drukken: familie-, handels- en publiciteitsdrukwerk. Geen drukwerk is ons te klein of te groot! Sinds half 2011 zijn wij ook FSCgecertificeerd. Dit wil zeggen dat we actief meewerken aan een duurzamere economie door gebruik te maken van papier afkomstig van bossen die verantwoord beheerd worden en dit zowel op ecologisch als sociaal gebied.
 
 
Voor wie drukken wij?
Wij doen voornamelijk drukwerk voor particulieren maar wij werken ook in opdracht van reclamebureaus en bedrijven. Daarnaast doen ook openbare besturen en provincies beroep op ons drukwerk voor bijvoorbeeld infokranten e.d. Offset en digitaal drukwerk is geen enkel probleem voor ons. Op die manier vindt u bij ons ook de beste oplossing voor al uw oplages.
 

 

 

Wie zijn wij?
Bovendien is Drukkerij Van Hoestenberghe een familiebedrijf wat wil zeggen dat wij voor speciale aanvragen of diensten makkelijk een tandje kunnen bijsteken. De drukkerij is al 75 jaar in handen van de familie Van Hoestenberghe en dat is geen toeval!

 
       
  CONTACT Drukkerij Van Hoestenberghe - Boudewijn Lippensstraat 11 - 9990 Maldegem - >>Ligging Tel.: 050/729990 druk.vanhoestenberghe@skynet.be  
 
Openingsuren :
Maandag: van 13u tot 17u
Dinsdag tot vrijdag van 8u tot 12u en van 13u tot 17u
Woensdag tot 18u
Zaterdag en zondag gesloten.